Verenigingsinfo
Lidmaatschap

Aanmelden

Lijkt basketball jou een leuke sport? en heb je zin om iedere week met een team samen te trainen en wedstrijden te spelen? Meld je dan aan als lid van Batouwe! Voordat je je aanmeld mag je vrijblijvend 3 keer meetrainen met een team van jouw leeftijdsklasse. Zo kun je het team en je train(st)er leren kennen en kun je ontdekken of je basketball een leuke sport vindt!

Alle teams zijn ingedeeld op leeftijd. Ben je bijvoorbeeld een jongen van 11 jaar, dan kun je mee trainen bij het team jongens U12 (under twelve). Van enkele leeftijdsklassen zijn er twee teams. Bijvoorbeeld Jongens U18-1 en U18-2. Dit heeft te maken met het niveau waarop de teams spelen. Kom je voor het eerst trainen, train dan mee met het tweede team.

Wanneer je besluit om lid te worden kun je hier het inschrijfformulier downloaden.


Afmelden

Heb je besloten om je af te melden als lid van Batouwe Basketball?
Stuur dan vóór 1 mei een brief of mail naar:

›  info@batouwebasketball.nl

Contributie

De contributie wordt in twee termijnen geïncasseerd. Voor seizoen 2017-2018 is dat rond:
  • 1e automatische incasso: juli 2017
  • 2e automatische incasso: januari 2018
Het bankrekeningnummer van Batouwe Basketball is:
NL 53 RABO 0105739383

Bij de afschrijving van het contributiegeld wordt ook ieder jaar eenmalig €15,- afgeschreven
voor 5 loten van de Grote Clubactie.

Onderstaand zijn de contributiebedragen voor het seizoen 2017-2018 te vinden.


Clubtenue

Alle competitiespelende leden dienen een clubtenue aan te schaffen. Het tenue bestaat uit een wit shirt en een witte short met rode biezen en met bedrukking van het clublogo en een rood rug-, borst- en broeknummer. Het nummer wordt door de club toegekend. De prijs van een compleet tenue (shirt, broek en bedrukking) is €50,-.

De kleding kan besteld worden bij: Snelders Sport in Elst
De rugnummers worden uitgedeeld door: Dian Berkelmans

Tweedehands-tenue
In principe kopen we geen tenue's terug waar iemand is uitgegroeid. Wanneer een nieuw lid pas kort een tenue heeft en besluit toch niet te willen gaan basketballen, maken we een uitzondering door het tenue terug te kopen. Neem contact op via info@batouwebasketball.nl om te informeren of er momenteel tweedehands-tenue's beschikbaar zijn.

Ballen

Leden die spelen in U14 of hoger, moeten in het bezit zijn van een eigen leren basketball. Je kunt zelf een bal in de winkel kopen. Soms zijn er acties waarbij verenigingen goedkoper ballen kunnen aankopen. Informeer via mail@batouwebasketball.nl of er voor dit jaar een actie loopt.

Zet altijd duidelijk je naam of ander herkenningsteken op je eigen bal!

Webdesign by    Sitekraft Media|Copyright 2018 © Batouwe Basketball en Stichting Topbasketball Lingewaard. Alle rechten voorbehouden.