Sponsors
Sponsordeals
Sommige van onze sponsors bieden vanaf heden in samenwerking met de club speciale sponsordeals aan.

Hoe werkt het?
Wanneer jij als supporter van Batouwe Basketball iets koopt bij een van onderstaande sponsors, ontvang je vaak een speciale aanbieding of betaal je hooguit de gebruikelijke prijs maar ontvangt de club een bepaald bedrag. De afspraak hierbij is dat jij de betreffende sponsor bij je aankoop duidelijk aangeeft via onze club te komen. Als laatste vragen wij je, wanneer je gebruikt hebt gemaakt van een van deze acties, dit te melden aan de club via de links bij de sponsordeals. Zo kunnen wij contact op nemen met de betreffende sponsor. Voor jou een kleine moeite en soms ook extra voordelig, voor ons van groot belang!


Sponsordeals2% voor een nieuwe keuken


De keukenadviseurs van Hans Buis Keukens komen, indien gewenst, vrijblijvend bij u aan huis om voor u een specifiek keukenplan te maken in uw eigen vertrouwde omgeving. Zij werken uitsluitend op afspraak van maandag tot en met zaterdag en indien gewenst in de avonduren. Naast kwaliteitskeukens met 5 jaar garantie, inclusief inbouwapparatuur naar keuze, bieden zij u een scherpe prijs aan. Hans Buis Keukens staat garant voor een vakkundige montage inclusief alle hierbij voorkomende werkzaamheden. Een goede service en nazorg staat bij hen hoog in het vaandel.

Voor elke bestelde keuken ontvangt de club 2% van het aankoopbedrag.

Ik heb gebruik gemaakt van deze deal   →
Webdesign by    Sitekraft Media|Copyright 2018 © Batouwe Basketball en Stichting Topbasketball Lingewaard. Alle rechten voorbehouden.