Sponsors
Bordsponsor-actie
Vind een bordsponsor voor de club en verdien €100,- voor jezelf!


Hoe werkt het?


Peil je omgeving

Heb jij zelf of een van je vrienden, familie of kennissen een eigen bedrijf of een ingang binnen een bedrijf dat Batouwe misschien zou willen sponsoren? Vertel hen over ons en peil of er eventueel interesse is in sponsoring van onze club. Oftewel: spreek je omgeving eens aan!

Meld interesse aan het bestuur

Als je een bedrijf of persoon hebt gevonden met interesse, vragen wij je dit te melden bij Batouwe Basketball. Dit kan heel gemakkelijk via de email door onderstaande knop te gebruiken. En dan is voor jou het werk al gedaan!

Ik heb een potentiële sponsor gevonden  →

Sponsor-voorstel op maat

Vervolgens zullen wij contact opnemen met het bedrijf of de betreffende persoon om hen iets te vertellen over de club, onze ambitie en de mogelijkheden tot sponsoring. Maar tijdens dit gesprek zal juist ook worden bekeken wat Batouwe hen te bieden heeft, omdat wij dat net zo belangrijk vinden. Zo wordt sponsoring voor beide partijen aantrekkelijk gemaakt!

Jij ontvangt 100 euro

Wanneer het bedrijf of die persoon sponsoring van Batouwe is aangegaan, word jij natuurlijk beloond voor je inzet en het opwekken van de eerste interesse. Wij nemen contact met je op om je beloning van 100 euro naar je over te maken. Zo help je niet alleen de club, maar ook jezelf!

Webdesign by    Sitekraft Media|Copyright 2018 © Batouwe Basketball en Stichting Topbasketball Lingewaard. Alle rechten voorbehouden.