Sponsors
Onze sponsors

HoofdsponsorLekdetec.nl


Specialisten in lekdetectie met een breed spectrum aan mogelijkheden. Vakmanschap en deskundigheid worden door ervaren specialisten met jarenlange ervaring in de installatietechniek gewaarborgd.

http://www.lekdetec.nlShirt- en kledingsponsorenDe Schaapskooi


Sportcentrum de Schaapskooi is de nieuwe thuishaven van Batouwe Basketball. De samenwerking maakt het mogelijk om sport in de regio te stimuleren en fantastische sportevenementen te organiseren.

http://www.schaapskooi.com

Willemsen Ship & Yacht Interior


Willemsen Interieurbouw is gespecialiseerd in interieurbouw en scheepsbetimmering. Wij werken met een gedreven projectteam aan diverse soorten opdrachten voor verschillende klanten.

http://www.willemsen-interieurbouw.nl


MarqID Textiel en Printing


MarqID Textiel en Printing is een jong, dynamisch bedrijf met passie en aandacht voor haar opdrachtgevers. Wij zijn specialist in het leveren van textiel en textielbedrukking en dé creatieve partner voor het personaliseren van producten.

http://www.marq-id.nl

AtmR


Van Advies tot en met Realisatie faciliteren wij inspirerende & effectieve werk-omgevingen, waarin medewerkers zich prettig voelen & beter kunnen presteren.

http://www.atmr.nl

Bemap Houtmeel


BEMAP uit Bemmel levert houtmeel en houtsnippers en is op drooggebied (beuken) een belangrijke speler op de Europese markt.

http://bemaphoutmeel.nl

Fairlight


Fairlight is ruim 25 jaar een uitermate innovatieve importeur van geluid & verlichtingsapparatuur voor de professionele markt. Ruim 25 medewerkers dragen dagelijks bij aan het groeiende succes van ons bedrijf.

http://www.fairlight.nl
Bord-, auto en sitesponsoren


Partners

Webdesign by    Sitekraft Media|Copyright 2018 © Batouwe Basketball en Stichting Topbasketball Lingewaard. Alle rechten voorbehouden.