LEKDETEC.NL OPENT SEIZOEN THUIS TEGEN LOON LIONS
Geplaatst op 27 september 2018 om 18:01 uur
Foto: Fons Sluiter
Bemmel - Het nieuwe seizoen is voor de mannen van de Dreamfields Dolphins al twee wedstrijden oud; voor Lekdetec.nl gaat het aanstaande zaterdag beginnen! De opening van de competitie is thuis tegen het altijd sterke Loon Lions, een team dat al vaak het landskampioenschap opeiste.

Het team van Lekdetec.nl is behoorlijk veranderd. Allereerst is een nieuwe training/coaching staff aangetrokken in de personen van Daan de Heus en Erik Raterink. Binnen de spelersgroep is het vertrek van Rowie Jongeling, Kris Biesters en Sarah Curran opgevangen door het aantrekken van Julia Jorritsma, Nanneke Vissers, Richelle van der Keijl, Yvke Hoek en (terug van weggeweest) Anne van Vlijmen. Gebleven zijn Katoo Koenen, Yordi Kathmann, Lisanne de Jonge, Marlou de Kleijn, Cornelia Fondren, Fenne van der Wielen en Bo Teulings. Een team dat zeker in de breedte sterker is dan de selectie van het vorige seizoen.

Na de prachtige overwinning van de Dolphins afgelopen zaterdag hopen wij dat ook de vrouwen van Lekdetec.nl kunnen gaan zorgen voor een mooie start van het seizoen. Op het moment van schrijven zijn Marlou, Katoo en Richelle geblesseerd en zij zullen dan ook niet gaan spelen tegen Loon Lions.Het zal ongetwijfeld een zeer boeiende wedstrijd worden waar wij u graag voor uitnodigen. De start is om 20.30 uur in De Schaapskooi.
Webdesign by    Sitekraft Media|Copyright 2019 © Batouwe Basketball en Stichting Topbasketball Lingewaard. Alle rechten voorbehouden.