Wheelchair Doubles Masters In De Schaapskooi
Geplaatst op 19 november 2017 om 16:05 uur
Foto: KNLTB
Bemmel - In week 47 vind op 21 tot en met 24 november het wheelchair Doubles Masters rolstoeltennis plaats in Sportcentrum de Schaapskooi. Op dit prestigieuze internationale toernooi komen veel van 's werelds beste rolstoeltennissers af. Om een dergelijk uniek evenement mogelijk te maken in Bemmel, zijn er op deze dagen dus geen trainingen. De maandag trainingen gaan wel gewoon door.

Om jullie tegemoet te komen kunnen alle senioren in deze week vrijblijvend gebruik maken van de fitness en groepslessen. De minimum leeftijd hiervoor is 18 jaar. Kijk voor deelname op de website van de Schaapskooi, of vraag het even na bij de balie.

De jeugdleden kunnen als team een clinic Bootcamp of spinning aanvragen. De trainers zijn hiervan op de hoogte en kunnen dit bij Jeroen Duifhuizen aanvragen.

In samenwerking met de NBB vind er op woensdag 22 november van 1530u tot 1700u een clinic rolstoelbasketball plaats. Onder leiding van bondscoach en hoofdcoach van Lekdetec, Gert Jan van der Linden vindt deze clinic plaats. Tevens zal hierbij de selectie van het Nederlands Team bij aanwezig zijn. Deze clinic is voor alle leden vrij toegankelijk. Erg leuk om eens kennis te maken met deze attractieve en uitdagende vorm van basketball. Zeer zeker de moeite waard! aanmelden is niet nodig, kom gewoon kijken en meedoen.

link naar website tennistoernooi: wheelchairdoublesmasters.com
Webdesign by    Sitekraft Media|Copyright 2018 © Batouwe Basketball en Stichting Topbasketball Lingewaard. Alle rechten voorbehouden.