Uitnodiging Lingewaards Vrijwilligersgala
Geplaatst op 17 oktober 2017 om 18:40 uur
Bemmel - Dit jaar wordt het Lingewaards Vrijwilligers Gala voor de zesde maal georganiseerd. De doelgroep voor 2017 zijn de vrijwilligers die zich inzetten voor sportverenigingen, anders dan de vrijwilligers voor voetbal, want zij zijn al aan de beurt geweest.

Als blijk van waardering voor hun inzet wil de besturen van Basketball Batouwe & Lekdetec.nl onze vrijwilligers graag in het zonnetje zetten. We hopen dat een flink aantal vrijwilligers willen komen. Het gaat om niet alleen om onze trainers en coaches, maar ook om alle mensen die regelmatig de handen uit de mouwen steken, bijvoorbeeld onze fantastische opbouwploeg, onze kaartjesverkoop en ga zo maar door.

Het gala vindt plaats op vrijdag 24 november 2017 om 20.00 u in een feestelijk versierde zaal Providentia in Gendt. Tijdens de avond krijgen de vrijwilligers optredens te zien van Lingewaardse artiesten, zang, dans en cabaret wisselen elkaar af.

Alle vrijwilligers krijgen gratis hapjes en een aantal gratis consumpties!

Tijdens de avond wordt door de burgemeester de vrijwilligersprijs 2017 en de MBO Prijs 2017 (Maatschappelijk Betrokken Ondernemer) uitgereikt.

Na afloop om ca 23.00 u kunnen we nog gezellig nagenieten

De entree voor deze avond is voor uw vrijwilligers geheel gratis, de kosten worden door sponsors en door de CV de Gentenarren gedragen.

De organisatie wil zo snel mogelijk weten hoeveel vrijwilligers (partners mogen ook meekomen!!) van Batouwe in aanmerking komen. Voor dat aantal krijgt Batouwe uitnodigingen die aan de vrijwilligers overhandigd worden.

Is er binnen Batouwe een vrijwilliger die zich op een bijzondere manier heeft onderscheiden, dan kan hij/zij worden voorgedragen voor deze vrijwilligersprijs.

De selectiecommissie onder voorzitterschap van de burgemeester neemt uiteindelijk de beslissing wie deze prijzen krijgen.

Dus vrijwilligers: meld je zo snel mogelijk aan!! Stuur een mail naar reneduifhuizen@gmail.com

Van harte aanbevolen,
Jeroen Guldemond, voorzitter Basketball Batouwe
Kor de Jonge, voorzitter Stichting Topbasketball Lingewaard
Webdesign by    Sitekraft Media|Copyright 2018 © Batouwe Basketball en Stichting Topbasketball Lingewaard. Alle rechten voorbehouden.