Lekdetec.nl zoekt vrijwilliger voor opnemen video thuiswedstrijden
Geplaatst op 05 augustus 2017 om 15:37 uur
Vrijwilliger voor video opname gezocht
Bemmel - Zoals jullie waarschijnlijk weten wordt elke wedstrijd in de vrouwen eredivisie (VBL) live gestreamd en op video gezet en worden de opnames gedeeld met de andere teams. Zo heeft elk team de mogelijkheid eigen wedstrijden maar ook het spel van tegenstanders te analyseren. De afspraak binnen de VBL is dat de thuisploeg verantwoordelijk is voor het opnemen van de wedstrijd en er ook voor zorgt dat de opnames toegankelijk zijn voor de andere teams.

De afgelopen jaren heeft Patrick Kathmann deze taak met veel plezier verzorgd voor Lekdetec.nl. We hebben hem allemaal wel zien zitten op de stellage achter de jurytafel. Omdat hij ook met veel andere taken binnen de club belast is, zoeken wij iemand die deze taak van hem wil overnemen.

Wie wil de videocamera bedienen tijdens de thuiswedstrijden en de dag erna de wedstrijd uploaden in een daarvoor bestemd systeem? Het kost je in tijd uiteraard de duur van de wedstrijd en na de wedstrijd een uurtje om een en ander in het juiste formaat in het systeem te zetten. Uiteraard zorgen wij ervoor dat je ingewerkt wordt zodat je deze taak goed kunt uitvoeren. Speciale kennis is niet nodig. Affiniteit met basketball is wel handig!

Heb je belangstelling, laat het dan even weten aan Patrick Kathmann of aan Kor de Jonge. Onze contactgegevens vindt je elders op de site of stuur een email naar mail@batouwebasketball.nl.
Webdesign by    Sitekraft Media|Copyright 2019 © Batouwe Basketball en Stichting Topbasketball Lingewaard. Alle rechten voorbehouden.